همه چیز در مورد نارنج و لاغری و خواص آب نارنج در سایت جسارت
نارنج و لاغری,آب نارنج و لاغری,نارنج لاغری,بهار نارنج و لاغری,خواص نارنج و لاغری,عرق بهار نارنج و لاغری,آب نارنج برای لاغری,آب نارنج لاغری,نارنج برای لاغری,بهار نارنج لاغری,نارنج باعث لاغری میشود,نارنج برای لاغری خوب است,نارنج برای لاغری خوبه,خواص لاغری نارنج,خواص نارنج برای لاغری,خواص نارنج در لاغری
در این مطلب از سایت جسارت به همه چیز در مورد نارنج و لاغری
و خواص آب نارنج می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران
گرامی قرار گیرد.امروزه یکی از بزرگترین معضلات جامعه بشری چاقی است و
همواره افراد چاق دنبال راهی برای لاغری هستند.نارنج، میوه ای از گروه
مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C است. این میوه که در
کشور ما به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد. نارنج
میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت
لیمو. شکوفههای آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج
نامیده میشود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال میتوان میوه نارنج را
برروی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوههای جدید
هم در حال رسیدن هستند. قسمتهای مختلف این میوه دارای خواص گوناگونی است که
با خواندن این مطلب به اطلاعات جامعی در مورد این میوه می رسید
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
از آب نارنج
برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود و در صنعت عطرسازی و
شامپو سازی هم کاربرد دارد.این میوه به لاغری کمک می کند و خوردن آن در چای
و همراه با کباب رواج دارد.پوست نارنج دارای خواص ضد التهابی و ضد
باکتریایی بوده و برای درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد.نارنج و پوست
نارنج دارای خواص ضد قارچی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می
باشد.
• نارنج اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.
• برای درمان گلودرد و فشار خون بایستی نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید.
• برای سردردی که در اثر زیادی صفرا باشد می توان از شربت نارنج استفاده کرد.
• کسانی که قند خون دارند نارنج را به عنوان چاشنی در تمام برنامههای غذایی خود قرار دهند.
• نارنج برای بیماران قلبی مفید است و فشار را نیز پایین می آورد.
• کسانی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند آب نارنج را غرغره کنند.
• از آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود و در صنعت عطرسازی و شامپو سازی هم کاربرد دارد.
• از بین ترش مزه ها، نارنج کمترین ضرر را به عصبها میرساند.