انبه و خواص آن،انبه در بارداری،انبه خواص،انبه شمالی،انبه برای نوزادان
انبه تقریبا میوه جدیدی در سبد میوه ما ایرانی به حساب می آید.خوب است بدانید که انبه ها نوعاً میوه هایی منحنی (خمیده)با پوست سبز، مایل به صورتی،طلایی یا قرمز و نارنجی زیبا، بسیار معطر و در بر گیرندهً دانه های کرکین پهن و خیلی بزرگ می باشند.البته تنوعات زیادی در این میوه موجود می باشد.البته آنها می توانند گرد، بیضی، قلوه ای شکل باشند.لازم به ذکر است که هر کدام از این میوه هاطعم،مزه واستحکام مغز ساقه خود را دارند.قابل ذکر است که انبه از نظر غذائی بسیار غنی می باشد و در مقایسه با سایر میوه ها منبع عالی کاروتن می باشد.
.د
لازم به ذکر است که رنگ لزومأً نشان رسیدگی در انبه نیست.بهتر است بدانید
که حتی وقتی که آنها رسیده اند با بعضی تغییرات آنها سبز باقی می مانند،
درحالیکه دیگر انبه ها طلایی یا قرمز روشن یا ترکیبی از این دو رنگ
هستند.میوه هایی که خراب نشده یا علامت سیاه روی پوست آن نیست رابخرید.
بهتر است بداند که انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک می باشد . انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا در بدن خواهد یود. لازم به ذکر است که انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است .بدنیست بدانید که انبه تقویت کننده قوای جنسی است .قابل ذکر است یبوست را رفع می کند.
قابل ذکر است که انبه تمیز کننده خون می باشد .بهتر اتست بدانید که خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .قابل ذکر است که انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آورد.برای برطرف کردن اسهال مفید است .در ضمن خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .لازم به ذکر است که انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .
بهتر است بدانید که مغز هسته انبه، ضد اسهال است.
جآنتی اکسیدان های موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان و
بیماری های قلبی ایفا می کنند.[آنتی اکسیدان ها به جنگ آنفلوانزا می روند]
۸- برخی از فلانوئید های موجود در این میوه، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان می گردد.
انبه دارای خواص بی شماری است.
مطالب مرتبط: